Het team

John Meijers

John Meijers

Ik ben gepassioneerd cannabisteler en gebruik cannabis zowel recreatief als ook medicinaal.

Ines Meijers

Ines Meijers

Ik heb een master diploma in economie en bedrijfskunde (Universiteit Innsbruck, Oostenrijk) en jarenlange ervaring in de teelt en verwerking van cannabis door mijn relatie met John. Cannabis geeft mij ontspanning en plezier.

Teun Goesten

Teun Goesten

Graag stel ik me even voor, ik ben Teun Goesten en interesseer me al zo’n 15 jaar in cannabis en al haar facetten. Samen met mijn broer heb ik enige ervaring in het seizoensmatig buiten telen, de laatste jaren vooral in potten maar daarvoor ook in de volle grond. Hobbymatig en puur voor eigen gebruik. Dit doen wij met veel liefde en passie. Ik heb in 2009 mijn opleiding human technologie aan het alfa college afgerond. Tien jaar geleden heb ik John en Ines ontmoet, vanaf dat moment ondersteun ik hun in hun zware maar uiterst noodzakelijke strijd. Dat doe ik nog steeds met liefde en plezier en wil ik in de toekomst graag blijven doen.

Frank Goesten

Frank Goesten

Hallo ik ben Frank Goesten, geboren in 1989 en wonend in Groningen. Ik heb John en Ines zo’n tien jaar geleden leren kennen via mijn broer Teun. Vanaf dat moment ben ik hun strijd voor een transparante gedoogde achterdeur gaan volgen en steunen. Ik heb een bachelor diploma in communicatie en op dit moment doe ik een onderzoek voor een organisatie in de stad Groningen.
Ik ben ervan overtuigd dat wij als stichting deel zullen nemen aan het experiment van de overheid met de gedoogde teelt van cannabis voor de legale coffeeshop.